Het pand van Verhoeven Verzekeringen

Over Verhoeven Verzekeringen

Het kantoor van Verhoeven Verzekeringen is gevestigd in het centrum van de gemeente Schijndel. Met een groep van zeer betrokken medewerkers wordt vanuit deze locatie gewerkt aan een optimale dienstverlening voor onze cliënten. Sinds de oprichting in 1956 is ons bedrijf uitgegroeid tot een all round verzekeringskantoor waar zowel bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen in goede handen zijn.

Persoonlijk contact

Bij Verhoeven Verzekeringen staat het persoonlijk contact met u voorop. U bent geen nummer in onze administratie, maar een zeer gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn. Voor uw verzekeringen, een betrouwbaar en onafhankelijk advies, het regelen van uw schade of voor een direct antwoord op uw vraag.

Op de bres

Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering, maar begint feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Afspraak is afspraak

Als u belt, zijn we bereikbaar zonder wachttijd of computerbandje. En als we afspreken dat we zullen terugbellen, dan bellen we ook terug. Ook op deze manier geven we blijk van onze waardering voor onze klanten. We komen onze afspraken na.

Particulieren

Uitgangspunt van onze dienstverlening zijn uw wensen en mogelijkheden. We inventariseren uw totale verzekerings-portefeuille. We geven u een doelgericht advies en stroomlijnen uw verzekeringen. Dat levert u meer overzicht op, en resulteert in verreweg de meeste gevallen ook in een dekking die beter aansluit bij uw situatie en wensen. Bovendien blijkt in de praktijk vaak dat u uiteindelijk goedkoper uit bent.

Ondernemers

U heeft als ondernemer bij Verhoeven Verzekeringen altijd een gesprekspartner die weet wat voor u en uw onderneming van belang is. Van bedrijfsverzekeringen tot werknemersvoorzieningen. We reiken u graag de oplossingen aan voor de financiële zekerheid voor u, uw bedrijf en uw medewerkers.

Sterke onderhandelingspositie

Tegelijkertijd profiteert u van de omvang van ons kantoor. We zijn voor verzekeraars een serieuze gesprekspartner en kunnen voor u, op volstrekt onafhankelijke basis, de producten selecteren die het beste bij u passen. Ook is een goede bereikbaarheid gegarandeerd.

Laat u adviseren

U bent van harte welkom om eens vrijblijvend ons kantoor binnen te lopen of informatie te vragen. Ook een afspraak met een van onze adviseurs is zo gemaakt. Zij zijn volledig thuis in hun vakgebied èn in hun werkgebied. In een eerste gesprek kunnen uw wensen of vragen besproken worden waarna u een helder advies krijgt voor eventuele verdere stappen.

We zijn u graag van dienst.

Stel ons gerust uw vraag