• Wij wensen u een fijne & onbezorgde vakantie

  Ga met een gerust hart op vakantie

  Heeft u ook zo'n zin in de zomervakantie? Heeft u misschien plannen om naar het buitenland te gaan? Of blijft u in eigen land? Een goede reisverzekering mag in ieder geval niet ontbreken. Wilt u advies over uw situatie? Neem contact met ons op.

 • Financieel adviseur in gesprek met stel

  Wij staan voor u klaar!

  Ons kantoor is gevestigd in het centrum van de gemeente Schijndel. Met een groep van zeer betrokken medewerkers wordt vanuit deze locatie gewerkt aan een optimale dienstverlening voor onze cliënten.

  Onze medewerkersVacature
 • Een vader speelt samen met zijn zoon

  Particuliere verzekeringen

  • Scherpe premies met de beste voorwaarden
  • Verzekeringen afgestemd op uw situatie
  • Persoonlijk advies door een expert
  OverzichtAdvies
 • Jonge vrouwelijke ondernemer met een bureau op de achtergrond

  Zakelijke verzekeringen

  • Verzekeringen passend voor uw bedrijf
  • Persoonlijk advies door een expert
  • Scherpe premies en uitstekende voorwaarden
  OverzichtAdvies
 • Cabrio met stel rijdt over de weg

  Autoverzekering

  Veilig en goed verzekerd met uw auto de weg op tegen een scherpe premie? Online vergelijken en afsluiten.

  Autoverzekering

Welkom bij Verhoeven Verzekeringen

U wilt weten waar u aan toe bent. U houdt van duidelijkheid en wordt graag geadviseerd door deskundige mensen die u vertrouwt. Bovendien wilt u snel geholpen worden en niet te veel betalen. Verhoeven Verzekeringen snapt uw verwachtingen en maakt ze waar. Wij zijn een team met verstand van verzekeren én aandacht voor uw situatie. Al meer dan 60 jaar.

Verzekeringsadviseur en vertaler in één

Of het nu gaat om uw autoverzekering, inboedelverzekering of zorgverzekering. Om uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering of reisverzekering. Al uw particuliere en zakelijke schadeverzekeringen zijn bij ons in goede handen. We stroomlijnen het totale pakket. En leggen dit alles ook nog eens uit in een taal die u snapt.

“Alles wat u verwacht van uw verzekeringsadviseur”

Scherpe premies

We werken samen met een groot aantal verzekeraars en zoeken altijd naar precies dát pakket dat bij u past. Hierbij zijn we niet afhankelijk van bepaalde verzekeraars, maar juist vrij om te gaan en staan waar we willen. We kijken naar de ideale mix van de juiste dekking, transparantie en een lage premie. Wat belangrijk is voor u, is dat ook voor ons.

Vlotte schadeafhandeling

Als uw verzekeringsadviseur maken wij ons sterk voor een snelle afhandeling en uitbetaling van uw schade. Over en weer discussiëren met de verzekeraar? Onderhandelen en vinger aan de pols houden? U hoeft het niet meer zelf te doen. U meldt uw schade gewoon bij ons en wij doen de rest.

“Wij volgen schades actief, zodat u snel uw geld krijgt”

Alles onder eén dak

Doordat wij alle deskundigheid in huis hebben, kunnen we u helpen met het totale pakket. Elk lid van ons team heeft zijn of haar eigen specialisme en samen zijn we op de hoogte van alle ins & outs. Wij bundelen onze krachten en u hebt nergens meer omkijken naar.

Persoonlijk contact en betrokkenheid

Wij zorgen ervoor dat we u leren kennen. Góed leren kennen. Dat is immers de enige manier waarop we de juiste verzekering voor u kunnen vinden. U kunt altijd binnenlopen en wordt ook zonder afspraak direct geholpen. Ons kantoor ligt centraal in Schijndel en is goed bereikbaar. Échte interactie, lokaal en dichtbij, daar staan we voor. Samen met u.

“Bij ons staan direct contact en oprechte interesse voorop”

Deskundigheid. Nu en in de toekomst

Wij geloven in de kracht en de kansen van modernisering. Kasten met papieren dossiers zijn verleden tijd en we werken met de nieuwste systemen, dubbele schermen en digitale dossiers. In een tijd van snel veranderende wet- en regelgeving zorgen we ervoor dat onze kennis continu up-to-date is. Zo kunnen we u à la minute van dienst zijn.

“Bij de tijd blijven is belangrijk, zeker in de dynamische verzekeringsbranche”

 

Kortom

 • Goede service
 • Vlotte schadeafhandeling
 • Scherpe premies
 • Goede bereikbaarheid
 • Persoonlijk en dichtbij

Verhoeven Verzekeringen is uw partner voor uw financiële zaken. Een vertrouwd adres bij u in de buurt.

Bel ons gerust voor advies of een afspraak: 073 543 0444.

Stel ons gerust uw vraag