Golfverzekering

U staat op de tee, de green lonkt, wordt het een bogey, een birdie of een hole-in-one? Een echte kenner weet het al, het gaat hier over golf. Een populaire sport, in landen over de gehele wereld. Wilt u eens op een buitenlandse green een balletje slaan dan is dat geen probleem. De golfverzekering reist mee. Waar u zich ook bevindt: uw kostbare golfuitrusting is uitgebreid gedekt. En heel bijzonder: als u er in slaagt in wedstrijdverband een ‘hole-in-one’ te slaan feliciteert de golfverzekering u met een bedrag van 250 euro. Een mooie meevaller, want in de golfsport betekent een hole-in-one trakteren!

Wat is gedekt?

De verzekering dekt schade aan of verlies van uw golfuitrusting: golfclubs, golfparaplu, golftas, golfwagentje, zitstok en uw golfkleding. Ook bent u verzekerd tegen aansprakelijkheid als gevolg van schade die u als golfer anderen berokkent. U bent overal ter wereld verzekerd.

Een ‘hole-in-one’ betekent trakteren. Uw golfverzekering houdt rekening met de kosten! Als u er in wedstrijdverband in slaagt een erkende ‘hole-in-one’ te slaan keert uw polis 250 euro uit.

Wat is niet gedekt?

Schade als gevolg van bijvoorbeeld opzet of onvoldoende zorg, slijtage, reparatie of verbeurdverklaring is niet verzekerd.

Wij willen u graag informeren over een geschikte verzekering voor uw golfuitrusting.
Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over deze verzekering.